Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /mnt/sites_nvm_ams3/zevent/pedkarkongre.net/api/linguist.php on line 185

Deprecated: Locale::acceptFromHttp(): Passing null to parameter #1 ($header) of type string is deprecated in /mnt/sites_nvm_ams3/zevent/pedkarkongre.net/api/linguist.php on line 185
PedKar 2022

BURS BAŞVURUSU

Sayın Üyemiz,

Pediatrik Kardiyoloji ve Çocuk Kalp Cerrahisi uzman ve yan dal asistanlarından 2022 Ulusal Kongremize bildiri göndermiş ve bildirisi bilimsel değerlendirme kurulu tarafından sözlü veya poster şeklinde kabul edilmiş olanlardan 45 kişiye kongre kayıt ve konaklama bursu verilmesi planlanmıştır.
Yararlanmak isteyen ve aşağıdaki koşulları taşıyan üyelerimizin en geç 12 Şubat 2022 tarihine kadar başvurması önemle rica olunur.

Başvuracak kişilerde aranacak diğer koşullar:

  1. Önceden derneğimiz üyesi olması veya 8 Şubat 2022’ye kadar üyelik müracaatında bulunarak üyeliğe kabul edilmesi,
  2. Üyelerin 2022 yılı dahil dernek üye aidatlarını ödemiş olması ve borcu bulunmaması,
  3. Yan dal asistanı veya 1 Ocak 2019’dan sonra uzmanlığını tamamlamış olması.

Başvuruların değerlendirilmeye alınabilmesi için sağ üstteki düğmeye tıklayarak indirebileceğiniz başvuru formunun doldurulup en geç 12 Şubat’a kadar dernek turkpedkar@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.
Sözlü bildirisi kabul edilenlere ve yazar listesinde ilk üçte yer alanlara öncelik tanınmakla birlikte tüm başvurular değerlendirilmeye alınacaktır.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Niyazi Kürşad Tokel
Yönetim Kurulu Başkanı
Prof. Dr. Ali Can Hatemi
Genel Sekreter